Hero billede

Varmepumper

Bor du i et område med naturgas har du uden tvivl konstareret dine varmeudgifter er blevet væsentlig dyrere . Dette skyldes vejrforholdene samt en verdenssituatuon som meget få ønsker.

Tiden er til at få byttet naturgasanlæget ud med en varmepumpe og hermed opnå en markant besparelse med det samme, og som vil være tjent ind, inden for en meget overskulelig tidshorisont.

HP VVS er ikke ”gift”med nogen producent, men vi finder det bedste anlæg skræddersyet til din ejendom og behov. Vi installerer udelukkende anlæg af anerkendte producenter som gennem mange år har bevist deres kvalitet er iorden - også på den lange bane. Vi bruger bl.a. Bosch, Panasonic, Vailant m.m. som alle er tilpasset til brug i det danske klima.

Vi forhandler og monterer 3 forskellige varmepumper:

Luft til luft: velegnet til at opvarme og nedkøle mindre arealer (kolonihavehuse, sommerhuse, tilbygninger o.lign)

Luft til vand: Det mest fordelagtig løsning i huse der idag har naturgas, til dig der ønsker en markant økonomisk og miljømæssig besparelse

Jordvarme; En økonomisk løsning, men som kræver en del plads

Vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed,. Vi rådgiver og beregner den løsning som er mest fordelagtig i jeres situation. Ring idag på 32 55 68 72 for mere information

 

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at HP VVS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter