Hero billede

Profil

HP VVS – erfaring gennem et halvt århundrede!

HP VVS blev startet i 1954 på Østerbro af blikkenslagermester Henning Petersen. I 1965 flyttede han firmaet til Amager med værksted på Peder Lykkes Vej og udvidede senere med en detailforretning på Amagerbrogade. Firmaet blev i april 1989 overtaget af nuværende ejer, autoriseret VVS installatør H - P Eggeling. Efter en årrække i værkstedet på Peder LykkesVej blev lokalerne for små, og firmaet flyttede til nuværende placering på Englandsvej 358 i Kastrup.

En stor del af vore kunder består af andels- og ejerforeninger Vi løser opgaver ifm. vedligeholdelse, renovering og større projekter i totalentreprise: såsom nyetablering /udskiftning af varmeanlæg, badeværelser, faldstammeudskiftning og traditionelt blikkenslagerarbejde : Tag - og blikkenslagerarbejde, fremstilling /udskiftning af kvistindækninger, lufthætter, faldrørsindækninger mv.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at HP VVS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter