Ring til os på: 32 55 68 72

Vi har erfaring gennem et halvt århundrede - Kontakt os på tlf. 32 55 68 72

HP VVS – erfaring gennem et halvt århundrede!

HP VVS blev startet i 1954 på Østerbro af blikkenslagermester Henning Petersen. I 1965 flyttede han firmaet til Amager med værksted på Peder Lykkes Vej og udvidede senere med en detailforretning på Amagerbrogade. Firmaet blev i april 1989 overtaget af nuværende ejer, autoriseret VVS installatør H - P Eggeling. Efter en årrække i værkstedet på Peder LykkesVej blev lokalerne for små, og firmaet flyttede til nuværende placering på Englandsvej 358 i Kastrup.

En stor del af vore kunder består af andels- og ejerforeninger Vi løser opgaver ifm. vedligeholdelse, renovering og større projekter i totalentreprise: såsom nyetablering /udskiftning af varmeanlæg, badeværelser, faldstammeudskiftning og traditionelt blikkenslagerarbejde : Tag - og blikkenslagerarbejde, fremstilling /udskiftning af kvistindækninger, lufthætter, faldrørsindækninger mv.

HP VVS ApS

Englandsvej 358, 2770 Kastrup
+45 3255 6872
kontakt.hpvvs@gmail.com
Profil

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Arbejdsområder

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt os

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Altid den bedste løsning:

Hos HP VVS sætter vi en ære i at følge den nyeste udvikling inden for vores fagområde. Derfor efteruddanner vi os løbende, så vi altid kan levere den bedste løsning.